18) The Old Station, Station Road, Wellow

×

Error message

Strict warning: Only variables should be passed by reference in greenhomes_preprocess_page() (line 18 of /home5/bathhome/public_html/bathgreenhomes.co.uk/sites/all/themes/greenhomes/template.php).

Energy saving improvements

Low-cost improvements
Glazing
Renewables: heat
Renewables: electricity
Water management
Recommended

Measures on show:

  • Solar PV
  • Solar water heating
  • Solar mat for pool
  • Small wind turbine
  • Loft & floor insulation
  • Triple & secondary glazing
  • Wood-burning stove
  • Composting toilets

Description

1880 detached former station building and extensions in 1960s + 1997: This characterful renovation of the old station at Wellow in its beautiful rural setting features a range of low impact living measures with a focus on renewable energy. Outside in the lovely productive garden there is an off-grid guest cabin with adjacent composting toilets and solar-heated pool. Download the full case study here